Wachten, wachten, wachten..

Afgelopen woensdag heb ik mijn laatste onderzoeksafspraak gehad bij het NKCV. Deze dag (nou ja, ik was met ongeveer een uur weer vertrokken) stond in het teken van het inleveren van de aktometer die ik twee weken om mijn enkel heb gehad. Met deze aktometer heeft men mijn activiteit, inclusief mijn eigen bevindingen zoals genoteerd in een logboek, geregistreerd. Men neemt dit in het dossier mee. Ook kreeg ik nog een korte vragenlijst (in de afspraak twee weken ervoor had ik al zo'n 1,5 uur vragenlijsten ingevuld) en diverse testjes zoals een reactie- en korte termijn geheugen test.

En nu is het wachten. Wachten tot het gesprek van zes augustus waarin ik te horen ga krijgen of het NKCV mij de CGT behandeling wil gaan aanbieden, of zo niet, wat ze dan voorstellen om mee verder te gaan. Afwachten dus: spannend!

Intussen zit ik niet stil, maar daarover later meer!

So we wait and we wonder
Yes, we'll wait and we'll wonder
We'll wait, we'll wait and we'll wonder
Yes, we'll wait, we will wait and we'll wonder

(Phil Collins - We Wait And We Wonder)

one comment

Hallo,
je kent mij niet maar ik kwam je blog tegen na googlen op NKCV. Ik ben daar zelf in behandeling geweest. Ik vroeg me af, heeft het je geholpen?
Sterkte :)
Marjo - 07 03 11 - 22:24

Post a comment

  
Remember personal info?

/

Comment moderation is enabled on this site. This means that your comment will not be visible on this site until it has been approved by an editor.

 

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.
Powered by Pivot. RSS Feed & ATOM Feed