Portfolio Marketimedia online

Vanavond heb ik een eerste aanzet gedaan tot het vullen van mijn portfolio voor Marketimedia.
Er liggen nog een hele hoop wensen voor Marketimedia, zoals een huisstijl, logo, een volledige website in plaats van alleen maar een gallery, etc.

Toch wil ik iedereen toch even wijzen op het portfolio op Marketimedia.com. Deze zal komende tijd verder gevuld worden en is dus aan verandering onderhevig.

Weet u wat u moet doen bij een ramp?

Denk vooruit. Rampen vallen niet te plannen. Weet u wat u moet doen bij een ramp? Niet bang, maar voorbereid!
U, trouwe burger van het Koninkrijk der Nederlanden, u heeft vast al een noodpakket in huis. Maar is dat voldoende voor alle rampen?
Stelt u zich eens voor. Het is vrijdagavond. Na een week drukte op uw werk komt u vermoeid thuis. Natuurlijk is er geen parkeerplek bij u voor de deur, want ook uw mede straatbewoners hebben genoeg auto's om de kinderen in het weekend naar de hockeyclub, bridgeclub of tafeltennisclub te kunnen brengen. Geen probleem denkt u, het is weekend en parkeert de auto anderhalve straat verderop in de wijk.

Op het moment dat u de auto parkeert, beseft u zich vast niet dat u binnen enkele luttele minuten een enorme ramp gaat veroorzaken, zo vlak voordat uw weekend begint. Het wordt een ramp die alle rampen overbodig maakt, in ieder geval voor de buurvrouw van anderhalve straat verderop, die de ramp zo'n tien seconden inziet nadat u uit uw auto bent gestapt en vrolijk de eerste stappen op weg zet richting uw eigen woning:

"Meneer, is dat uw auto? Uw lampen staan nog aan!"

Als een donderslag bij heldere hemel komt de ramp de staat der Nederlanden binnenrollen. Wees daarom gewaarschuwd:

Ziet u een ramp als deze gebeuren op het moment dat uw buurman of buurvrouw de auto uitstapt? Ga snel naar binnen. Sluit ramen en deuren. Zet de rampenzender aan. Wacht ongeveer een minuut. Zet de rampenzender uit en open al uw ramen en deuren weer. Ga snel naar buiten en kijk of de autolampen van uw buurman nogsteeds branden.
Ja? Bel dan aan bij de buurman en licht hem over dit feit in. Nee? Bedenkt u zich dan dat uw buurman wellicht een moderne auto heeft waarvan de lampen netjes na een vooraf ingestelde periode uitgaan.

Denk vooruit, verspreid deze rampeninstructies aan uw medeburger. Want alleen op deze manier kunt ook u een ramp voorkomen!

Powered by Pivot. RSS Feed & ATOM Feed